Besni Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe
ALİ ERDEMOĞLU MAH. 118 SK. NO 6 İÇ KAPI NO 1 BESNİ / ADIYAMAN

VİZYON

1.ve 2.Kademede:Öğretmen ve öğrencilerin, çatısı altında bulunmaktan huzur duyduğu;Bireylere, yeterlilikleri doğrultusunda, yapabildikleri ile mutlu olabilecekleri ve yaşamlarını bağımsız bir şekilde sürdürebilecekleri engelsiz bir yaşam imkanı sağlamak.

MİSYON

1.ve 2.Kademede:Öğrencilerimizin; eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, özel öğretim yöntem ve araç-gereçleri kullanarak, üst öğrenime iş-meslek alanlarına hazırlanmalarını, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır

Normal öğretim yapılmaktadır

Okul başlama saati :08:30 Okul bitiş saati: 14:10

Dil eğitimi yapılmamaktadır

Doğal gaz

Adıyaman´a bağlı Besni ilçe merkezinde yer almaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Adıyaman´a bağlı Besni ilçesi oldukça güzel bir ilçedir. Tarihi yerleri ve mesire alanlarıyla sosyal anlamda etkindir.